Cross Site Lookup does not show values after SharePoint Migration

Discussions about Cross-site Lookup
Post Reply
User avatar
Jens.Hetze
Posts: 22
Joined: Sat May 20, 2017

25 Aug 2020

After SharePoint Migration from 2013 to 2016 Cross Site Lookup Columns does not show values of lookup column on edit form (see
2020-08-25_CrossSite_EditForm.png
2020-08-25_CrossSite_EditForm.png (73.17 KiB) Viewed 112 times
). On display form value is shown (see
2020-08-25_CrossSite_DisplayForm.png
2020-08-25_CrossSite_DisplayForm.png (72.06 KiB) Viewed 112 times
).

What I tried.
1. Reactivate site collection feature "CrossSiteLookup"
2. Update CrossSiteLookup from version 1.4.3 to 1.4.4
3. Redeploy farm feature
3.1 Deactivate site collection feature on all site collections
3.2 Repair CrossSiteLookup
3.3 Activate site collection feature on all site collections

Nothing helped.

What could be the next steps?

Thanks in advance.
Jens

User avatar
mnikitina
Posts: 204
Joined: Wed Jun 05, 2019

26 Aug 2020

Hello Jens,

There was an issue after SharePoint update, so we've published a fix some time ago. Please, download and install the latest version of Forms Designer for SP 2013/16/19. Version number will NOT change (as the fix is very minor) and file size is the same as before, but the update is included in the new file.

Start the installer and select Repair option. Then, completely clear the browser's cache. Might also need to update .NET on the server.
Cheers

User avatar
Jens.Hetze
Posts: 22
Joined: Sat May 20, 2017

27 Aug 2020

Hi mnikitina,

it works. Thank you very much.

Kind regards.
Jens

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest