Cross-Site Lookup Search

Discussions about Cross-site Lookup
Post Reply
MES5464
Posts: 94
Joined: Mon Aug 26, 2013

03 Sep 2013

I have a cross-site lookup of employee names. It is set to pull 10 names at a time. The search starts when I start typing in a name, but it never seems to find anything.

User avatar
Dmitry Kozlov
Site Admin
Posts: 1524
Joined: Thu Jun 07, 2012

03 Sep 2013

Please, open console of your browser and check if there are errors or notifications. I suppose, you have error in your template of request function.

MES5464
Posts: 94
Joined: Mon Aug 26, 2013

04 Sep 2013

Ah, thank you. You were right, I am getting an error. It is because I am using a calculated field as the LookupField. So, any recommendations on how to use an employee first and last name, and to still get it to search?

User avatar
Dmitry Kozlov
Site Admin
Posts: 1524
Joined: Thu Jun 07, 2012

05 Sep 2013

Hello, you just have to use internal names of your fields.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest