fd not defined

Discussions about Cross-site Lookup
Post Reply
User avatar
Jaitsujin
Posts: 7
Joined: Tue Jan 08, 2019

01 Jul 2020

I'm running into the following issue. Any idea how I can get this resolved?
Image
Attachments
img.png
img.png (23.22 KiB) Viewed 4426 times

User avatar
mnikitina
Posts: 254
Joined: Wed Jun 05, 2019

01 Jul 2020

Hello Jaitsujin,

Are you using Forms Designer? Do you have any custom code in the form?

User avatar
Jaitsujin
Posts: 7
Joined: Tue Jan 08, 2019

01 Jul 2020

mnikitina wrote:
01 Jul 2020
Hello Jaitsujin,

Are you using Forms Designer? Do you have any custom code in the form?
Hi,
Yes, I'm using forms designer (3.1.4). With some custom code, but i'm not calling jquery a second time.

User avatar
mnikitina
Posts: 254
Joined: Wed Jun 05, 2019

02 Jul 2020

Hello Jaitsujin,

Please comment out all custom code and check if the error occurs.

Thank you!

User avatar
Jaitsujin
Posts: 7
Joined: Tue Jan 08, 2019

05 Jul 2020

I tested this morning, without removing any custom code it suddenly worked, but some regular jquery function don't seem to work.

Would you happen to know how I can get on of these following to work?

.css('','');
.addClass('');
.removeClass('');

User avatar
Jaitsujin
Posts: 7
Joined: Tue Jan 08, 2019

06 Jul 2020

My apologies, I answered the question myself. i can just use regular jquery. Works like a charm.

Thanks.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests